Airless latex Hellevoetsluis

Specialisten met oog voor kwaliteit

Voor al uw schilderwerken

Wilt u graag mooie egale, strakke wanden en plafonds in uw woning of kantoorpand? Kies dan niet voor verf of behang, maar voor latex! Dit is een redelijk nieuwe techniek op het gebied van stuc-, schilder- en behangwerk en zorgt ervoor dat oneffenheden verleden tijd zijn. Hierdoor krijgt u een veel mooier en egaler eindresultaat dan elke andere techniek. Met Airmix als uw airless latex spuiter in Hellevoetsluis bent u verzekerd van specialistisch spuitwerk, gedaan met de beste materialen en de meest up-to-date kennis.

Airless latex: voordelen en werkwijze

Een mooie, egale muur zonder strepen van de verfroller, zonder druipers en zonder luchtbubbels: het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. En toch kan het! Dankzij airless latex kunnen uw wanden en plafonds in Hellevoetsluis mooi egaal en vlak worden bedekt. Het is dan ook geen verrassing dat deze techniek steeds vaker wordt gebruikt in zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen. Het grootste voordeel van airless latex ten opzichte van regulier schilder-, behang- en stucwerk is dat het machinaal wordt aangebracht. Door de hoge druk en de nauwe spuitopening vernevelt de verf, waardoor er geen strepen zichtbaar zijn na het aanbrengen. Ook kunnen grote oppervlakten sneller worden voorzien van een laag. Voor het aanbrengen van twee lagen, wat doorgaans genoeg is om de wanden schrob- en stootvast te maken, trekt men normaliter twee werkdagen uit. De eerste dag wordt alles afgeplakt en de eerste laag latex gespoten, de tweede dag wordt de tweede laag aangebracht. Vervolgens kunt u binnen de kortste keren genieten van mooie egale wanden en plafonds.

Airless latex in Hellevoetsluis laten spuiten door Airmix

Dankzij jarenlange ervaring bent u bij Airmix verzekerd van mooi egaal en foutloos airless latexspuitwerk. Zo kunt u namelijk nog jarenlang genieten het eindresultaat! Wilt u daarom Airmix inschakelen voor het laten spuiten van airless latex in Hellevoetsluis en omstreken? Neem dan contact op óf vraag direct een offerte aan. U kunt mailen naar info@airmix.nl of bellen naar 0613632189. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Airless latex [pb-city]

Contact opnemen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Recente projecten

    Benieuwd naar meer informatie?

    Vraag gemakkelijk een offerte op!