Houtrotreparatie Hoogvliet ? Dan bent u bij Airmix aan het juiste adres!

houtrotreparatieHoutrotreparatie Hoogvliet. Houtrot is de belangrijkste oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning. Vaak is slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk de oorzaak. Het herkennen, voorkomen en behandelen van houtrot vereist de nodige kennis en ervaring.

Houtrot inspectie

Houtrot is meestal als een ijsberg zichtbaar: het begint met een plekje en het grootste deel ervan wordt pas gezien bij nadere inspectie. Hiervoor is dus altijd een gedegen inspectie nodig ter plekke. Na deze inspectie wordt met de klant overlegd over de kosten en of het hout helemaal moet worden vervangen. U kunt ook zelf kijken of u last heeft van houtrot. Let hierbij op de volgende kenmerken:

 • Blaasvorming onder de verflaag;
 • Onthechting van de verflaag;
 • Scheuren in de verflaag;
 • Plaatselijke holten en indeukingen in het hout;
 • Verkleuring van het (ongeverfde) hout;
 • Het loslaten van delen van het hout.

Houtrot reparatie

Herkent u een aantal van deze punten? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk last van houtrot. Dit moet natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd worden. Voor houtrotreparatie in Hoogvliet kunt u terecht bij Airmix.

Contact

Heeft u last van houtrot of denkt u dat u last heeft van houtrot? Airmix is het juiste bedrijf voor houtrotreparatie in Hoogvliet ! Neem contact met ons op via ons telefoonnummer 06 24265221 (Hans van den Berg) of via ons e-mailadres info@airmix.nl

Offerte aanvraag

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Werkzaamheden

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)