Houtrotreparatie Rotterdam

Specialisten met oog voor kwaliteit

Voor al uw schilderwerken

Houtrot is de belangrijkste oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning. Vaak is slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk de oorzaak. Het herkennen, voorkomen en behandelen van houtrot vereist de nodige kennis en ervaring. Bent u daarom op zoek naar een specialist op het gebied van houtrotreparatie in Rotterdam en omstreken? Dan bent u bij Airmix aan het juiste adres!

Inspectie van uw houtrot

Houtrot is meestal als een ijsberg zichtbaar: het begint met een plekje en het grootste deel ervan wordt pas gezien bij nadere inspectie. Hiervoor is dus altijd een gedegen inspectie nodig ter plekke. Na deze inspectie wordt met de klant overlegd over de kosten en of het hout helemaal moet worden vervangen. U kunt ook zelf kijken of u last heeft van houtrot. Let hierbij op de volgende kenmerken:

 • Blaasvorming onder de verflaag;
 • Onthechting van de verflaag;
 • Scheuren in de verflaag;
 • Plaatselijke holten en indeukingen in het hout;
 • Verkleuring van het (ongeverfde) hout;
 • Het loslaten van delen van het hout.

Herkent u een aantal van deze punten? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk last van houtrot. Dit moet natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd worden. Doet u dit niet, dan kan het zo zijn dat het hout verder rot en uw woning verder kan aantasten. In zo’n geval is houtrotreparatie niet voldoende meer, maar moet u denken aan het vervangen van het complete onderdeel. Met andere woorden: door te wachten met het uitvoeren van de houtrotreparatie in Rotterdam raakt u steeds verder van huis. Voor houtrotreparatie in Rotterdam kunt u terecht bij Airmix.

Contact over houtrotreparatie in Rotterdam

Heeft u last van houtrot of denkt u dat u last heeft van houtrot? Airmix is het juiste bedrijf voor houtrotreparatie in Rotterdam en omstreken! Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of via ons e-mailadres info@airmix.nl. Wij staan voor u klaar!

Houtrotreparatie [pb-city]

Contact opnemen?

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Recente projecten

  Benieuwd naar meer informatie?

  Vraag gemakkelijk een offerte op!