Latex spuiten Hoogvliet

latex-spuitenLatex spuiten Hoogvliet is het aanbrengen van latex op een plafonds en wanden door middel van een airless spuitmachine. Het voordeel van latex spuiten is dat het zorgt voor een bijzonder strak eindresultaat waarbij de ondergrond structuur bewaart blijft. Latex spuiten zorgt er ook voor dat in het resultaat er geen banen of verfstrepen te zien zijn wat u wel zou krijgen als er met rollen of kwasten gewerkt wordt.

Mooie strakke verflaag met latex spuiten

Bij nieuwbouw wordt vaak gekozen voor latex spuiten. Het huis wordt normaal gesproken opgeleverd met strakke muren door de stukadoor. Door middel van het laten latex spuiten krijg je een bijzonder mooie strakke verflaag die egaal is voorzien van latex. Wij latex spuiten in Hoogvliet grotendeels altijd 2 lagen hierdoor worden u muren en plafonds mooi stoot en schrobvast. 1 laag latex spuiten kan ook maar dit is alleen mogelijk op bestaand schilder, sierpleister en spackpleisterwerk.

Interesse? Neem contact op!

Wilt u graag weten wat latex spuiten in Hoogvliet voor u kost? Neem dan contact met ons op! Wij maken graag voor u een offerte op maat. Wij komen bij u op locatie en nemen u wensen en eisen betreffende latex spuiten in Hoogvliet door. Vervolgens maak ik zo spoedig mogelijk een offerte voor u. Mocht u hiermee akkoord gaan kunt u er van uitgaan dat het latex spuiten in Hoogvliet ongeveer 2 dagen werktijd in beslag neemt. De eerste dag wordt alles afgeplakt en de eerste laag latex gespoten en de tweede dag wordt de 2e latex spuitlaag aangebracht.

Offerte aanvraag

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Werkzaamheden

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)