Latex spuiten Rhoon

Specialisten met oog voor kwaliteit

Voor al uw schilderwerken

Wilt u een strakke wand? Dan zijn verf en behang vaak niet de beste materialen om de wanden mee te bedekken. In plaats daarvan kunt u ervoor kiezen op latex op uw muren in Rhoon te laten spuiten. Latex spuiten is het aanbrengen van latex op een plafonds en wanden door middel van een airless spuitmachine. Het voordeel van latex spuiten is dat het zorgt voor een bijzonder strak eindresultaat, waarbij de structuur van de ondergrond bewaart blijft. Latex spuiten zorgt er ook voor dat in het resultaat er geen banen of verfstrepen te zien zijn, wat u wel zou krijgen als er met rollen of kwasten gewerkt wordt.

Mooie strakke verflaag in uw pand in Rhoon met latex spuiten

Bij nieuwbouw wordt vaak gekozen voor latex spuiten. Het huis wordt normaal gesproken opgeleverd met strakke muren door de stukadoor. Door middel van deze nieuwe techniek krijgen de wanden en plafonds een bijzonder mooie strakke verflaag die egaal is voorzien van latex. Het latex spuiten in Rhoon wordt doorgaans in twee rondes gedaan. Door deze twee lagen worden uw muren en plafonds mooi stoot en schrobvast. Een enkele laag is alleen mogelijk op bestaand schilder-, sierpleister- en spackpleisterwerk.

Interesse? Neem contact op!

Wilt u graag weten wat latex spuiten in Rhoon voor u kost? Of wilt u meer informatie over deze techniek in het algemeen? Neem dan contact met ons op! Wij maken graag een offerte op maat voor u. Wij komen bij u op locatie en nemen u wensen en eisen betreffende latex spuiten in Rhoon door. Mocht u akkoord gaan met de opgestelde offerte, kunt u er van uitgaan dat het latex spuiten ongeveer twee werkdagen in beslag neemt. De eerste dag wordt alles afgeplakt en de eerste laag latex gespoten, de tweede dag wordt de tweede latex spuitlaag aangebracht. Zo kunt u gegarandeerd snel genieten van een egale en gladde muur of plafond!

Latex spuiten [pb-city]

Contact opnemen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Recente projecten

    Benieuwd naar meer informatie?

    Vraag gemakkelijk een offerte op!