Latex spuiten tot wel 40% goedkoper dan de oude methode

latex-spuitenLatex spuiten is het aanbrengen van latex op een plafonds en wanden doormiddel van een airless spuitmachine. Het voordeel van latex spuiten is dat het zorgt voor een bijzonder strak eindresultaat waarbij de ondergrond structuur bewaart blijft. Latex spuiten zorgt er ook voor dat in het resultaat er geen banen of verfstrepen te zien zijn wat u wel zou krijgen als er met rollen of kwasten gewerkt wordt.

Bij nieuwbouw wordt vaak gekozen voor latex spuiten. Het huis wordt normaal gesproken opgeleverd met strakken muren door de stucadoor. Door middel van het laten latex spuiten krijg je een bijzonder mooie strakke verflaag die egaal is voorzien van latex. Wij latex spuiten grotendeels altijd 2 lagen hierdoor worden u muren en plafonds mooi stoot en schrobvast. 1 laag latex spuiten kan ook maar dit is alleen mogelijk op bestaand schilder, sierpleister en spackpleistwerk.

Wilt u graag weten wat latex spuiten voor u kost ? Wij maken graag voor u een offerte op maat. Wij komen bij u op locatie en nemen u wensen en eisen betreffende latex spuiten door. Vervolgens maak ik zo spoedig mogelijk een offerte voor u. Mocht u hiermee akkoord gaan kunt u er van uitgaan dat het latex spuiten ongeveer 2 dagen werktijd inbeslag neemt. De eerste dag wordt alles afgeplakt en de eerste laag latex gespoten en de tweede dag wordt de 2e latex spuitlaag aangebracht.

Latex spuiten uitermate geschikt voor het afwerken van glad gestuukte wanden en plafonds

Wenst u meer informatie te ontvangen over latex spuiten , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Offerte aanvraag:

   Uw naam (verplicht)

   Uw adres

   Uw postcode

   Uw woonplaats

   Uw telefoonnummer (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Onderwerp

   Werkzaamheden

   Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)