Latex spuiter Rotterdam

Specialisten met oog voor kwaliteit

Voor al uw schilderwerken

Wilt u graag mooie egale, strakke wanden en plafonds in uw woning of kantoorpand? Een redelijk nieuwe techniek op het gebied van stuc-, schilder- en behangwerk is het spuiten van latex. Door de machinale aanbrenging heeft u geen last meer van sporen van verfrollers, druipers en luchtbellen. Met andere worden: door latexspuiten krijgt u een veel mooier en egaler eindresultaat dan elke andere techniek. Zo krijgt u, naast strakke wanden en plafonds, ook meer woongenot én een hogere woningwaarde! Met Airmix als uw latex spuiter in Rotterdam bent u verzekerd van specialistisch spuitwerk, gedaan met de beste materialen en de meest up-to-date kennis.

De vele voordelen van latex

Het is niet voor niets dat latexspuitwerk steeds vaker wordt gebruikt in zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen. Deze techniek heeft namelijk een aantal voordelen, welke het op een positieve manier onderscheiden van regulier schilder-, behang- en stucwerk. De grootste reden hiervoor is dat latexspuitwerk machinaal wordt aangebracht. Hierdoor zijn verfdruppels, sporen, vegen en luchtbellen verleden tijd. Een ander voordeel is dat de klus redelijk snel geklaard is. Twee lagen zijn voldoende om de muren en plafonds voldoende te dekken en schrob- en stootvast te maken. De eerste dag wordt alles afgeplakt en de eerste laag latex gespoten, de tweede dag wordt de tweede laag aangebracht. Vervolgens kunt u binnen de kortste keren genieten van mooie egale wanden en plafonds.

Airmix als uw latex spuiter in Rotterdam

Dankzij jarenlange ervaring bent u bij Airmix verzekerd van mooi egaal en foutloos latex spuitwerk. Zo kunt u namelijk nog jarenlang genieten het eindresultaat! Wilt u daarom Airmix inschakelen als uw latex spuiter in Rotterdam en omstreken? Neem dan contact op óf vraag direct een offerte aan. U kunt mailen naar info@airmix.nl of bellen naar 0613632189. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Latex spuiter [pb-city]

Contact opnemen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Recente projecten

    Benieuwd naar meer informatie?

    Vraag gemakkelijk een offerte op!