Latex spuitwerk Schiedam

Specialisten met oog voor kwaliteit

Voor al uw schilderwerken

Wilt u ook geen lelijke sporen van een verfroller of luchtbellen onder het behang? Dan is latex spuitwerk Schiedam waar u naar op zoek bent! Latex spuiten is een relatief nieuwe techniek op het gebied van stucwerk. Het zorgt voor een veel mooier resultaat dan wanneer u bijvoorbeeld een verfroller gebruikt of behang plakt. Zo krijgt u mooie egale strakke wanden en plafonds, meer woongenot én een hogere woningwaarde! Bij Airmix bent u verzekerd van specialistisch spuitwerk, gedaan met de beste materialen en de meest up-to-date kennis.

De voordelen van latex spuitwerk

Het grootste voordeel van latex spuitwerk is dat de muren, wanden en plafonds perfect egaal kunnen worden gemaakt. Hierbij zijn verfdruppels en -vegen verleden tijd. Hierdoor is het ook een populaire techniek voor nieuwbouwwoningen. Een ander voordeel is dat twee lagen latex al voldoende zijn om uw muren en plafonds stoot- en schrobvast te maken. Daarnaast is de klus ook redelijk snel geklaard. Het is een efficiënte techniek die vooral machinaal wordt aangebracht. Het duurt ongeveer twee dagen voordat de werkzaamheden zijn afgerond. De eerste dag wordt alles afgeplakt en de eerste laag latex gespoten, de tweede dag wordt de tweede latex spuitlaag aangebracht. Vervolgens kunt u binnen de kortste keren genieten van mooie, egale wanden en plafonds.

Airmix is dé specialist op het gebied van latex spuitwerk in Schiedam en omstreken

Latex spuitwerk in is ideaal voor opdrachten in Schiedam waar veel vierkante meters gespoten moeten worden. De vakmensen van Airmix zijn zeer vakkundig op het gebied van latex spuitwerk in Schiedam en omstreken, waardoor wij hoge kwaliteit afleveren. Wij kunnen u ook adviseren over alles op het gebied van latex spuitwerk. Heeft u dan ook interesse in spuitwerk of wilt u graag meer informatie ontvangen over deze werkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Latex spuitwerk [pb-city]

Contact opnemen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Recente projecten

    Benieuwd naar meer informatie?

    Vraag gemakkelijk een offerte op!