Latexspuitbedrijf Oostvoorne

Specialisten met oog voor kwaliteit

Voor al uw schilderwerken

Wilt u graag mooie egale, strakke wanden en plafonds in uw woning of kantoorpand? Dan zijn behangen en schilderen waarschijnlijk niet de beste technieken om in te zetten. Druipers, sporen van verfrollers en luchtbellen kunnen namelijk roet in het eten gooien. Een wat nieuwere techniek op het gebied van stucwerk is latexspuiten. Deze techniek zorgt voor een veel mooier en egaler resultaat dan elke andere techniek. Zo krijgt u, naast strakke wanden en plafonds, ook meer woongenot én een hogere woningwaarde! Met Airmix als uw latexspuitbedrijf in Oostvoorne bent u verzekerd van specialistisch spuitwerk, gedaan met de beste materialen en de meest up-to-date kennis.

Waarom latexspuiten?

Latexspuitwerk wordt steeds populairder. Dat is natuurlijk niet voor niets. Deze techniek biedt namelijk een aantal extra voordelen ten opzichte van regulier schilder-, behang- en stucwerk. Dankzij de manier van aanbrengen en het materiaal zijn verfdruppels, sporen, vegen en luchtbellen verleden tijd. De muren en plafonds worden perfect egaal en hebben doorgaans slechts twee lagen nodig om ze schrob- en stootvast te maken. Hierdoor kost het aanbrengen van het latexspuitwerk minder tijd – denk aan ongeveer twee dagen voor een gehele woning – zonder dat u hoeft in te leveren op een kwalitatief eindresultaat. Door de machinale aanbrenging van het product bent u verzekerd van een goede en efficiente aanbrenging. De eerste dag wordt alles afgeplakt en de eerste laag latex gespoten, de tweede dag wordt de tweede laag aangebracht. Vervolgens kunt u binnen de kortste keren genieten van mooie egale wanden en plafonds.

Airmix aanstellen als uw latexspuitbedrijf in Oostvoorne

Dankzij jarenlange ervaring bent u bij Airmix verzekerd van mooi egaal en foutloos latex spuitwerk. Zo kunt u namelijk nog jarenlang genieten het eindresultaat! Wilt u daarom Airmix inschakelen als uw latexspuitbedrijf in Oostvoorne en omstreken? Neem dan contact op óf vraag direct een offerte aan. U kunt mailen naar info@airmix.nl of bellen naar 0613632189. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, dan wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Latexspuitbedrijf [pb-city]

Contact opnemen?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Recente projecten

    Benieuwd naar meer informatie?

    Vraag gemakkelijk een offerte op!